Ezt az ételt 6 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Először a tzatzikit – előző nap, vagy minimum 3-4 órával előbb – készítjük el: a megmosott, végeitől megszabadított uborkákat gyaluljuk vékonyra. Tegyük egy literes befőttesüvegbe, adjuk hozzá a sót, joghurtot, fokhagymát, olívaolajat és egy kevés citromlevet. Csavarjuk rá az üveg tetejét, rázzuk össze, és rakjuk a hűtőbe.
A lisztet keverjük el a MAGGI Gyros alappal, forgassuk meg benne a szárazra törölt combokat, majd panírozzuk a tojással és a zsemlemorzsával a szokásos módon.
Felforrósított olajban, a lángot kissé visszavéve süssük ki a combokat, tálaljuk tetszés szerinti körettel és a ropogós, fűszeres, hideg tzatzikivel.